Hödlmayr Logistics Belgium ‘voorzichtig optimistisch’

De automarkt zou zich tegen eind 2020 weer stabiliseren op ongeveer 70/75 % van het volume van vorig jaar, maar Hödlmayr Logistics Belgium gaat ‘voorzichtig optimistisch’ de herfst in. De lancering van nieuwe diensten met toegevoegde waarde moet het verlies aan brutovolumes compenseren.

“Ook onze medewerkers zijn teruggevallen op de mogelijkheid van economische werkloosheid – in totaal heeft 80 procent van ons personeelsbestand hiervan gebruikgemaakt. Daarnaast zijn we bij het merendeel van onze bedienden overgeschakeld op telewerk. Momenteel werken zij in groepen beurtelings een dag thuis en enkele dagen op kantoor. Bovendien hebben we alle aanbevolen veiligheidsmaatregelen ingevoerd in de onderneming. Zo is het verplicht om een mondmasker te dragen, hebben we dispensers met ontsmettingsgel en schermen in plexiglas voorzien, en om het personeel bewust te maken van het juiste gedrag om dit virus te bestrijden, hebben we zelf een communicatiecampagne gelanceerd. Ook voor de contacten met externe bezoekers zijn duidelijke regels opgesteld. De best mogelijke bescherming voor alle betrokkenen is en blijft onze hoogste prioriteit”, zo vat Michael Geschke, zaakvoerder van Hödlmayr Logistics Belgium, de afgelopen maanden samen.

Zijn relatieve optimisme komt ook voort uit het feit dat Hödlmayr Logistics België nieuwe diensten blijft ontwikkelen in de afdeling Remarketing. Sinds begin mei begeleidt de Hödlmayr-vestiging bijvoorbeeld klanten in het segment van de tweedehandswagens. Alle voorbereidende werkzaamheden worden hierbij uitgevoerd: reiniging van het voertuig, eventuele herstellingswerken, de best mogelijke veilige opslag en het geautomatiseerd uploaden van foto’s van de voertuigen die klaar zijn.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo