MB Group wordt een logistieke speler

MB Group, die MB Transport en MB Manutention groepeert, werkt aan de bouw van drie magazijnen die het mogelijk maken de activiteiten uit te breiden met opslag en logistiek. In de nabije toekomst zal de Luikse groep over 10.000 m2 ruimte beschikken in Thimister-Clermont.

MB Groep heeft sinds haar verhuis naar de industriële zone Plenesses, naast de E40-autosnelweg, een spectaculaire groei doorgemaakt. Het bedrijf heeft zijn oorspronkelijke transportactiviteit aangevuld met de behandeling van zware ladingen en het is in deze sector dat het zijn meest spectaculaire groei doormaakt, tot het punt dat het de twee activiteiten in twee afzonderlijke bedrijven heeft opgesplitst. Nog steeds beheerd door Michel Bronlet met de steun van zijn zoon, heeft MB Group de laatste beschikbare percelen in de buurt van het hoofdkantoor aangekocht om een parkeerplaats aan te leggen voor het volledige wagenpark, maar vooral om drie magazijnen te bouwen die het mogelijk maken om een logistieke dienst te ontwikkelen. Die wordt geleid door Bernard Coolen, die zich aansluit bij MB Group van de Colas Group.

In eerste instantie worden twee magazijnen van elk 3.000 m2 en uitgerust met een 32-tons bovenloopkraan in gebruik genomen. Daarnaast zijn de grondwerken begonnen voor een derde gebouw van 2.880 m2 dat medio 2021 in gebruik moet worden genomen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo