Nelles koopt 5 nieuwe DAF vrachtwagens

De firma Nelles Frères (Xhoffraix, nabij Malmedy) heeft onlangs vier nieuwe DAF vrachtwagens in ‘Construction’ uitvoering aangekocht voor de exploitatie van haar bouwwerven. Zusterbedrijf NB Béton (een partnership met Bodarwé Group) kocht eveneens een CF 480 FAD (8×4) met betonmixer.

Nelles Frères S.A. bestaat reeds 55 jaar en telt meer dan 180 medewerkers. Naast de steengroeven is het bedrijf gespecialiseerd in alle werken die verband houden met wegen, infrastructuur, grondwerken en nutsvoorzieningen. De nieuwste voertuigen in de vloot van 30 voertuigen zijn twee DAF CF FAT 6×4 uitgerust met een geïsoleerde kipper voor asfaltverharding van Galucho en twee DAF CF FAD 8×4 uitgerust met een containerhaaksysteem.

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

Bekijk de volledige uitzending – Transport & VAN.TV 62 (Kanaal Z)

Transport & VAN.TV presentatrice Virginie Claes gaat op bezoek bij Paccar Parts Europe in Eindhoven om de vijftigste verjaardag te vieren. Verder nog in deze uitzending:  Een unieke inkijk in de Truck Trading Group Samen Sterk bij DHL Express De goede relatie tussen Mercedes-Benz Trucks en 4D Trans De elektrische transitie door de ogen van […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo