Nelles koopt 5 nieuwe DAF vrachtwagens

De firma Nelles Frères (Xhoffraix, nabij Malmedy) heeft onlangs vier nieuwe DAF vrachtwagens in ‘Construction’ uitvoering aangekocht voor de exploitatie van haar bouwwerven. Zusterbedrijf NB Béton (een partnership met Bodarwé Group) kocht eveneens een CF 480 FAD (8×4) met betonmixer.

Nelles Frères S.A. bestaat reeds 55 jaar en telt meer dan 180 medewerkers. Naast de steengroeven is het bedrijf gespecialiseerd in alle werken die verband houden met wegen, infrastructuur, grondwerken en nutsvoorzieningen. De nieuwste voertuigen in de vloot van 30 voertuigen zijn twee DAF CF FAT 6×4 uitgerust met een geïsoleerde kipper voor asfaltverharding van Galucho en twee DAF CF FAD 8×4 uitgerust met een containerhaaksysteem.

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

DAF showt CF Construction 6×4 en 8×4

Niettegenstaande DAF al meerdere jaren marktleider is in het trekker segment in België, zet DAF al geruime tijd sterk in om een gevestigde waarde te worden in de bouwsector. DAF heeft met de CF Construction 6×4 en 8×4 robuuste voertuigen, welke met sprekend gemak inzetbaar zijn op zwaar en geaccidenteerd terrein zoals hier in deze […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo