Corneel Geerts en Total gaan truckstop openen in Maasmechelen

De werkzaamheden zijn gestart in Maasmechelen, waar binnenkort een gloednieuwe beveiligde parkeerplaats met tankstation voor trucks wordt geopend. Het project is het resultaat van een samenwerking tussen transportbedrijf Corneel Geerts en AS24/Total.

De truck-stop is geïnstalleerd naast het cross-docking platform van Corneel Geerts Transportgroup. Een deel van de site wordt verhuurd aan Total, dat een tankstation zal bouwen dat diesel en LNG aanbiedt. “In de toekomst kunnen we misschien andere alternatieve brandstoffen aanbieden, maar dat zal afhangen van het beleid van Total”, legt Marc Geerts uit. Voor het restaurant geldt hetzelfde: “Voor het restaurant wachten we nog op goedkeuring van de gemeente”, legt Geerts uit.

Het terrein wordt beveiligd en camerabewaakt, en biedt sanitaire voorzieningen en douches voor de chauffeurs. Als de werkzaamheden vorderen zoals gepland, zal het op 15 januari 2021 zijn deuren openen. De totale investering bedraagt 1,5 miljoen euro.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo