DKV komt met ferry app voor heel Europa

Met het nieuwe DKV Ferry Portal biedt mobility service provider DKV zijn klanten vanaf nu de mogelijkheid om via de app meer dan 1.000 veerdiensten door heel Europa te vergelijken, online te boeken en cashless af te rekenen. In de app staat het aanbod van vrijwel alle Europese ferrymaatschappijen. Hiermee heeft de gebruiker betrouwbare informatie over de voor hem voordeligste en beste oversteek.

Het DKV Ferry Portal is er in twaalf taalversies. De gebruiker wordt gesteund door een veeltalig team van experts – bijvoorbeeld bij vragen over uitzonderlijke lading. Bovendien kunnen wijzigingen en terugboekingen kosteloos worden uitgevoerd.

“Met het DKV Ferry Portal krijgt de klant een professionele service dat ze al kennen vanuit de privé, zoals vluchtreserveringen of hotelboekingen,” zegt Jérôme Lejeune, Managing Director Toll bij DKV Mobility. “Met het DKV Ferry Portal verlagen ze hun administratieve lasten en besparen ze tijd en geld.”

Het DKV Ferry Portal is toegankelijk via de elektronische klantaccount DKV Cockpit.

Lees alles over DKV Euro Service Benelux BV

DKV Euro Service Benelux BV

video

TRANSPORT & VAN.TV 42: één box voor heel Europa via DKV Euro Service

DKV Euro Service is al meer dan 85 jaar een van de meest toonaangevende serviceproviders op gebied van wegvervoer en logistiek. Van verzorging onderweg tot het afrekenen van tol en btw-restitutie, op alle Europese wegen kunnen transporteurs op DKV rekenen. Met de DKV BOX EUROPE lanceert DKV een nieuwe, interoperabele tolbox voor heel Europa.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo