Thomas & Piron koopt 14 Renault Trucks

Het was op de Matexpo 2019 dat het bouwbedrijf Thomas & Piron de producten van Renault Trucks leerde kennen: een contact dat nu heeft geresulteerd in de levering van 13 Renault Trucks Master en één Renault Trucks C.

Thomas & Piron is een van de twee grootste algemene bouwgroepen in Wallonië, met 2.400 medewerkers en een omzet van 580 miljoen euro. Thomas & Piron exploiteert 650 bestelwagens en ongeveer 50 vrachtwagens. Om dit wagenpark te verjongen heeft Thomas & Piron 12 bestelwagens besteld die voornamelijk gebruikt zullen worden voor het vervoer van materieel, evenals een met platform die momenteel door een partner van Renault Trucks wordt omgebouwd. Het laatste voertuig is een Renault Trucks C 8×4 met tridem chassis en met een sturende as achteraan. Die wordt uitgerust met een achterop gemonteerde 53 tonmeter-kraan.

Het bedrijf in Paliseul gebruikte Renault Trucks al ten tijde van de Midlum en de verwachtingen zijn hooggespannen, vooral wat betreft de service van het Franse merk, zoals Xavier Mestdagh, Logistics Service Manager bij Thomas & Piron, uitlegt: “We werken meestal samen met twee andere constructeurs van bestelwagens, maar een van hen heeft enkele tekenen van zwakte in termen van service laten zien.” De voertuigen worden geleverd door de Garage du Carrefour. X. Mestdagh: “Het Renault Trucks-netwerk bestaat uit vrachtwagengarages, die dus een goed inzicht hebben in de behoeften van transportbedrijven of bedrijven zoals het onze. Dit is minder het geval met een autonetwerk dat bestelwagens verkoopt. De Carrefour-garage geeft ons daarbij volledige voldoening.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo