blank

[UITNODIGING] Virtual TRANSPORTMEDIA Xperience: schrijf u nu in!

Kan u niet meer naar uw favoriete events? TRANSPORTMEDIA ontwikkelde voor u de Virtual TRANSPORTMEDIA Xperience, die van 1 tot 3 december een kwalitatief hoogstaande inhoud zal combineren met een in België nooit geziene visuele en virtuele ervaring.

De Virtual TRANSPORTMEDIA Xperience laat u alles beleven wat u verwacht van een vakbeurs: u kiest het moment waarop u de stands van de beurs wil bezoeken, gaat in interactie met de exposanten wanneer u dat wil en volgt de infosessies van uw keuze, allemaal zonder uw zetel of bureaustoel te verlaten (en zonder files…).

Programma

We organiseren twee debatten met hoogstaande sprekers, waaronder Gert Snel, Transporteur van het Jaar 2020 en Veronique De Mulder van ODTH, Logistiek Project van het Jaar 2019: “Innovatie in transportland” en “Digitalisering in Logistiek”, en daarnaast heel wat interviews met onder andere Daimler Trucks (Connectiviteit en Verkeersveiligheid), Texaco Lubricants (Nieuwe technologische ontwikkelingen in motorolie) en Scania (Take charge), maar ook met vertegenwoordigers van de verschillende vakfederaties in de sector. Het volledige programma vindt u hier.

Lijst van de exposanten

A-Safe, AS24, Axxès, DAF Trucks, Descartes, DKV Euro Service, Easyfairs, Genk Green Logistics, MAN Truck & Bus, Mercedes-Benz Trucks, Navitrans, ODTH, Rauwers, Ravas, Renault Trucks, Scania, SD Worx, TAE, Tankkaart.be, Texaco Lubricants, TL Hub, Topa Packaging, Trimble, TVH, TVM, Uvotec, Vanas, Webfleet Solutions en Zetes.

Praktisch

 

Ik neem deel aan de Virtual TRANSPORTMEDIA Xperience!

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo