Transports Baseil kiest voor het topgamma van Scania

Raymond Baseil werd opeenvolgend teleurgesteld bij twee andere merken. Zijn zoon Ludo had een jaar ervaring aan het stuur van een Scania, en hij vertelde zijn vader er enorm veel goeds over. Transports Baseil rijdt dus nu met twee nieuwe Scania trekkers: een 500 S en een 450 S. 

 

Raymond Baseil zal zijn trekker inzetten voor het vervoer van zand, grind, bulkgoederen, graan, etc. Hij laadt voornamelijk in de steengroeves om vervolgens te leveren op Belgisch grondgebied of in Luxemburg, goed voor 500 tot 600 km per dag. Zijn zoon Ludo reed lange tijd met een ADR-tankwagen, maar op dit moment werkt hij in opdracht met een huifoplegger. 

 

“Ikzelf had ook een goed gevoel bij Scania. Overal waar je gaat, zie je meer en meer Scania… dat is geen toeval, het merk geniet een stevige reputatie. We hebben dan ook niet lang getwijfeld”, zegt Raymond Baseil. Gezien de productieonderbreking in de Scania fabriek tijdens de eerste golf van de coronacrisis, liep de levering wat vertraging op. Maar Scania Rental stelde aan de transporteur uit Wepion twee voertuigen ter beschikking in afwachting van de levering, waardoor Transports Baseil zijn activiteiten kon verderzetten zoals voorzien.

 

Beide voertuigen worden gedekt door een een full service-contract van vijf jaar. “Voor mij is dat een première, maar ervaringen uit het verleden hebben me doen beseffen dat het de ideale formule is. Wat er ook gebeurt, we weten wat onze voertuigen ons maandelijks kosten. We zijn beschermd tegen onaangename verrassingen, en we hebben de garantie om onze transportafspraken altijd te kunnen nakomen.”

Lees alles over Scania Belgium NV

Scania Belgium NV

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo