Januari staat in het teken van Passion4Vans

Geen bedrijfsvoertuigensalon van Brussel in 2021? Jammer, maar niet getreurd: met Passion4Vans brengt TRANSPORTMEDIA al dat moois tot in je woonkamer. Een magazine, een virtueel salon, een reeks speciale newsletters en een Passion4Vans Transport & VAN TV op Kanaal Z en Canal Z, helemaal gewijd aan de wereld van de lichte bedrijfsvoertuigen, dat is wat je mag verwachten!

Januari staat in de onpare jaren helemaal in het teken van de lichte bedrijfsvoertuigen, en dat is dit jaar niet anders, ondanks het uitstel van het salon omwille van de coronamaatregelen. Nieuwe bestelwagens worden virtueel of bij de dealer voorgesteld, de commerciële salonacties van de verschillende merken gaan gewoon door, en bedrijfsvoertuigenkopers zijn zoals gewoonlijk van de partij. En ook TRANSPORTMEDIA kan natuurlijk niet ontbreken!

Virtuele beurs en TV

Naast een speciale Passion4Vans-editie van het magazine VAN Management zet TRANSPORTMEDIA ook in op een sterke digitale ervaring, met de Passion4vans Virtual Xperience van 25 tot 29 januari. Op dit virtueel bedrijfsvoertuigensalon treffen invoerders van bedrijfsvoertuigen, ombouwers, dienstverleners in de sector en andere aanbieders en hun klanten elkaar op een interactieve manier. Op het programma: productvideo’s, presentaties, downloadbare productfiches en op 28 januari een speciale ‘business’-dag met een interessant debat en live chatsessies.

Op 23 en 24 januari kan je op Kanaal Z (NL) en Canal Z (FR) kijken naar een speciale uitzending van Transport & VAN.TV, gewijd aan Passion4Vans, een uitzending die op 30 en 31 januari opnieuw uitgezonden wordt op de business-zender. Zeker kijken!

De deelnemers aan Passion4Vans:

 • Abeco
 • BruSystems
 • Cargo Lifting
 • Fiat Professional
 • Ford
 • Maxus
 • Mercedes-Benz Vans
 • MTS
 • Renault
 • Renault Trucks
 • Volkswagen Commercial Vehicles

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo