Tailormade Logistics breidt uit met 20.000 m2 in Orléans

Tailormade Logistics heeft een nieuwe logistieke vestiging in de hotspot van Orléans. Deze vestiging vervangt een kleinere site in Fleury-les-Aubrais en zal een logistieke spilfunctie in Frankrijk bekleden.

In Frankrijk heeft het Gentse Tailormade Logistics acht eigen vestigingen. Echter werd het magazijn in Fleury-les-Aubrais (dichtbij Orléans) te klein. Bovendien was er geen mogelijkheid tot uitbreiding. Daar Tailormade Logistics nog naar een verhoging van de capaciteit streeft werd er een nieuwe site gezocht en gevonden in een echte logistieke hotspot in Orléans (omringd door o.a. magazijnen van Amazon). Het magazijn is 20.000m² groot en telt 40 laadkaaien en een bewaakte parking, maar er is ook een mogelijkheid tot uitbreiding met oog op de toekomst. Tailormade Logistics stelt ruim 300 werknemers en 180 chauffeurs te werk in Frankrijk.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo