Krone biedt tweedehands onderdelen aan

Het is nu mogelijk een Krone oplegger te repareren met gebruikte onderdelen die door de fabrikant zelf worden gegarandeerd: het nieuwe merk Krone Trusted is bedoeld voor oudere opleggers, waarvan de eigenaars zouden overwegen om onderdelen van onbekende oorsprong te kopen.

Vergeleken met een nieuw origineel onderdeel kan het Krone Trusted onderdeel tot 50 procent goedkoper zijn, maar het wordt ook gedekt door een garantie van 12 maanden. Het assortiment zal geleidelijk worden uitgebreid, maar omvat momenteel ABS-sensoren, remtrommels en remblokken, luchtveringonderdelen en complete assen van BPW, Jost, Sauer en… Schmitz Cargobull.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo