Krone vergemakkelijkt invoering eCMR

Krone rust zijn opleggers nu uit met een QR-code die verschillende processen vergemakkelijkt, waaronder het gebruik van elektronische vrachtbrieven. De eerste transporteur die het systeem gebruikt is LKW Walter.

De interesse van het Oostenrijkse bedrijf in het door Krone ontwikkelde systeem ligt voor de hand, omdat het geen vrachtwagens beheert. De gegevens over de goederen die in de opleggers worden vervoerd, zijn daarom toegankelijk via een QR-code die op de voorkant is aangebracht. Deze nieuwe functie is geïntegreerd in de Smart Assistant van Krone en biedt ook toegang tot de technische gegevens van de oplegger. LKW Walter gebruikt het ook voor zijn eigen chauffeurs-app.

“Dankzij deze innovatie zullen onze onderaannemers tijd en geld besparen en administratieve taken voor hun chauffeurs eenvoudiger maken. Bovendien zullen we miljoenen pagina’s papier elimineren, wat ook goed is voor het milieu”, legt Michael Gschwandtner, hoofd Digital Business bij LKW Walter, uit.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo