Krone lanceert een nieuwe reeks banden

De Duitse opleggerfabrikant Krone brengt al elf jaar een eigen assortiment banden op de markt. Dit assortiment is nu vernieuwd met de komst van een nieuwe generatie genaamd Krone Trusted Tyre Comfort.

Deze nieuwe band voor getrokken materieel heeft een draagvermogen van 5 ton. De band heeft een breder loopvlak en een B-classificatie voor rolweerstand. Krone heeft ook aangekondigd dat de KT231 een kortere remweg heeft en een langere levensduur met een profieldiepte van 18 mm. Tot slot beweert Krone dat de KT231 tot 35% minder kost dan een vergelijkbare band van een topmerk.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo