ECTA houdt haar jaarlijkse conferentie op 16/11

De Europese federatie voor chemisch transport ECTA houdt op 16 november opnieuw haar algemene vergadering en jaarlijkse conferentie in Düsseldorf. Het is een evenement dat altijd de moeite waard is om bij te wonen, dankzij de rijke uitwisseling tussen logistieke dienstverleners (ECTA-leden) en verladers (Cefic-leden).

Het zal geen verrassing zijn dat het hoofdthema van de conferentie de energietransitie zal zijn, maar dit keer meer gezien vanuit het perspectief van verladers, met een analyse van de impact die dit zal hebben op vervoerders en logistieke dienstverleners. Duurzame transportoplossingen staan natuurlijk ook op de agenda.

Om u te registreren, klik hier

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo