Astrata lanceert video-oplossing

Astrata voegt VideoLinc, een systeem voor videobewaking van de dode hoek, toe aan zijn gamma telematicaoplossingen. Het is beschikbaar als stand-alone oplossing of als onderdeel van Astrata’s DriverLinc-telematica-aanbod.

VideoLinc combineert telematicagegevens met beelden van camera’s die aan de zijkanten en achter de voorruit van vracht- en bestelwagens zijn geplaatst. De camera’s houden de voor-, achter- en zijkant van het voertuig in de gaten en zorgen dus voor een zicht van 360 graden. Dit maakt het mogelijk te registreren wat er op de weg gebeurt voor, tijdens en na een incident. “Met VideoLinc worden valse beschuldigingen snel ontkracht en beschikt het bedrijf over videobeelden om de wegcontext van een gebeurtenis te onderbouwen. Dit bespaart tijd en geld voor de vervoerders, die alle gegevens tot hun beschikking hebben via het Astrata webplatform,” legt Astrata uit. De videosequenties worden opgenomen, maar kunnen ook live worden uitgezonden naar het hoofdkwartier van het bedrijf.
Een optionele dashcam kan ook worden gebruikt om de bestuurder te voorzien van een gepersonaliseerde coaching op basis van de analyse van zijn rijgedrag (snelheid, remmen, acceleratie, enz.).

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo