Cornelissen breidt thuislevering voor Albert Heijn in België uit

De Nederlandse logistieke dienstverlener Cornelissen, dat in maart 2020 Cornelissen Group België oprichtte, heeft in Boom zijn tweede hub voor de online retail distributie in ons land geopend. Die zal samen met de eerste hub in Turnhout de online winkelaankopen bij Albert Heijn in de regio Antwerpen en Mechelen aan huis bezorgen.

Cornelissen@Home is een nieuwe business unit van Cornelissen Groep die instaat voor het thuisbezorgen van levensmiddelen en zorgartikelen, zowel in Nederland als België, en dat voornamelijk voor ‘Albert Heijn aan huis’. De nieuwe hub in Boom is de tweede in ons land en bedient Mechelen, Boom, Rumst, Schelle, Niel, Merksem, Hoboken en Antwerpen-Zuid. De eerste hub van Cornelissen in ons land werd in de zomer van 2020 geopend in Turnhout, en belevert 85.000 huishoudens uit diverse Antwerpse districten. Het bedrijf zegt dankzij een uitgekiend delivery-model, slimme digitale ondersteuning en doorgedreven training vooral in te willen zetten op een hoge efficiëntie bij het thuis afleveren van boodschappen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo