Zal Satellic ons straks verrassen?

Er wordt niet veel gesproken over Satellic, de “historische” leverancier van OBU’s voor het betalen van de kilometerheffing in België. Als de huidige veranderingen in het management iets zijn, kan deze stille periode snel eindigen…

Bart De Sitter, de huidige Chief Technical Officer, zal de nieuw gecreëerde functie van ‘Enterprise Architect’ op zich nemen. Hij zal verantwoordelijk zijn voor de end-to-end toepassingen en processen voor het huidige project van het Satellic-tolplatform, maar ook voor “toekomstige projecten” op het gebied van “complexe bedrijfsactiviteiten”. Oliver Sachs vervangt hem als CTO. “Wij zijn ervan overtuigd dat Oliver de komende jaren zal bijdragen aan de expansie en ontwikkeling van het bedrijf”, aldus Elisabeth Verbrugge en Saverio Donati, respectievelijk CEO en CFO van Satellic, die aankondigen onder meer te werken aan een ‘customer primacy programme’.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo