Featured Video Play Icon

[VIDEO] De Volvo Trucks FMX toont zijn kunnen

Volvo Trucks stelde vorig jaar zijn nieuwe FM/X voor, die specifiek voor de bouwsector ontwikkeld werd. Het comfort van de chauffeur en de veiligheid stonden hoog op het prioriteitenlijstje, maar ook de laadcapaciteit en de offroad-prestaties zijn indrukwekkend. Dat bewijst hij in de Sodewa-zandgroeve.

Lees alles over Volvo Trucks Belux

Volvo Trucks Belux

video

Volvo Trucks FH Aero – Transport & VAN.TV 64 (Kanaal Z – maart 2024)

Volvo Trucks heeft een belangrijke evolutie van de FH-cabine gepresenteerd, die naar voren toe verlengd is om hem aerodynamischer te maken en het brandstofverbruik te verlagen. De Zweedse fabrikant heeft gebruik gemaakt van de speelruimte die de huidige regelgeving biedt voor maximumgewichten en -afmetingen voor vrachtwagens, zoals DAF Trucks heeft gedaan met de XG+ en […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo