Featured Video Play Icon

[VIDEO] De meest beveiligde trailer in België

Securitas, ZF Group, Sioen Industries, Roland International en Versus-Omega hebben hun expertise gebundeld om een oplegger te produceren die waarschijnlijk de best beveiligde op de markt is. Deze oplossing is zowel door H. Essers als door de Luxemburgse transporteur Wallenborn toegepast.

De schuifzeilen van de oplegger werden ontwikkeld door Sioen Industries en Roland International: het dekzeil bevat geleidende lagen. Als iemand probeert het zeil open te forceren of te scheuren, gaat er automatisch een signaal naar een Securitas-controlecentrum. De chauffeur kan Securitas ook waarschuwen met een alarmknop. Deze berichten worden aan Securitas doorgegeven via het TX Trailerguard-systeem van Transics/ZF. Wabco, dat ook deel uitmaakt van ZF, levert een elektronisch vergrendelingssysteem voor de deuren van de oplegger.

Deze verschillende elementen zijn gebruikt op dekzeilopleggers die zijn uitgerust met een Versus-Omega snelopeningssysteem, maar kunnen ook worden gebruikt op een bestelwagenoplegger of een koelbox.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo