Suez koopt tien extra Renault Trucks D Wide Z.E.

Dit is een voorbeeld van hoe gemeenten de overgang naar emissievrije mobiliteit kunnen versnellen: de Franse gemeente Neuilly-sur-Seine wilde dat het afvalinzamelingsbedrijf op grote schaal gebruik zou maken van elektrische aandrijfsystemen. Suez kreeg de opdracht en bestelde tien extra D Wide Z.E.-voertuigen bij Renault Trucks.

Suez heeft reeds een D Wide Z.E. in gebruik in de Parijse regio en heeft voldoende positieve feedback gekregen om een order te plaatsen voor tien soortgelijke voertuigen. De elektrische technologie lijkt perfect geschikt voor de ophaling van huishoudelijk afval en biedt een belangrijke verbetering van de ecologische balans, maar ook van het comfort van de chauffeurs en de omwonenden. Deze eerste evaluatie heeft het ook mogelijk gemaakt enkele technische aanpassingen aan het voertuig zelf aan te brengen, zoals de programmering van de verwarming van de cabine en de optimalisering van de werking van de apparatuur (aantal verdichtingscycli, aantal schudbewegingen, snelheid van de mechanismen).

Lees alles over Renault Trucks

Renault Trucks

video

Xwift (Samen Sterk) – Transport & VAN.TV 64 (Kanaal Z – maart 2024)

Xwift werd opgericht in 2007 en is vandaag een van de sterkst groeiende transportbedrijven van België. Oprichter Pieter Denys en zijn medewerkers verdienden hun sporen in het nationaal en internationaal sneltransport, “just in time” alsook dedicated en gepersonaliseerd vervoer, maar de laatste jaren zet het bedrijf ook in op diversificatie. Overnames van Demolans Logistics, Transport […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo