Pierre-Jean Verge Salamon wordt algemeen directeur van Renault Trucks Belgium

Renault Trucks heeft (tamelijk onverwacht) zijn managementteam in België en Luxemburg herschikt: de Fransman Pierre-Jean Verge Salamon is met onmiddellijke ingang, dat wil zeggen vanaf 22 februari 2024, benoemd tot algemeen directeur. Pierre-Jean Verge Salamon, 50 jaar, was eerder algemeen directeur van Renault Trucks in Tsjechië en Slowakije. Hij volgt Siegfried Van Brabandt op.

Lees alles over Renault Trucks

Renault Trucks

video

Xwift (Samen Sterk) – Transport & VAN.TV 64 (Kanaal Z – maart 2024)

Xwift werd opgericht in 2007 en is vandaag een van de sterkst groeiende transportbedrijven van België. Oprichter Pieter Denys en zijn medewerkers verdienden hun sporen in het nationaal en internationaal sneltransport, “just in time” alsook dedicated en gepersonaliseerd vervoer, maar de laatste jaren zet het bedrijf ook in op diversificatie. Overnames van Demolans Logistics, Transport […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo