Eskatrans koopt Renault Trucks T bij Nederlandse dealer

Eskatrans heeft voor haar filiaal De Backer Transport een nieuwe Renault Trucks T-High gekocht. Wel eigenaardig is dat het voertuig werd afgeleverd door de Nederlandse dealer BAS Truck Center. “De technische kennis en proactieve onderhoudsplanning zorgen ervoor dat we altijd operationeel zijn. De voortdurende begeleiding en optimalisatie van de chauffeursinzet door BAS verzekert dat elke kilometer zo efficiënt mogelijk wordt benut,” Toon Vansprengel, wagenparkbeheerder bij Eskatrans, uit. De nieuwe Renault Truck T wordt primair ingezet voor het transport van containers, voornamelijk vanuit de havens van Antwerpen, Zeebrugge en Rotterdam. 

Lees alles over Renault Trucks

Renault Trucks

video

Xwift (Samen Sterk) – Transport & VAN.TV 64 (Kanaal Z – maart 2024)

Xwift werd opgericht in 2007 en is vandaag een van de sterkst groeiende transportbedrijven van België. Oprichter Pieter Denys en zijn medewerkers verdienden hun sporen in het nationaal en internationaal sneltransport, “just in time” alsook dedicated en gepersonaliseerd vervoer, maar de laatste jaren zet het bedrijf ook in op diversificatie. Overnames van Demolans Logistics, Transport […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo