Featured Video Play Icon

[VIDEO] Hoe Roosens Transport verversingsintervallen smeerolie fors reduceert dankzij Wolf Oil

Vroeger moesten de wagens van Roosens Transport na 25.000 kilometer binnen om de olie te verversen. Vandaag kan dat door het gebruik van Wolf Lubricants pas na 80.000 à 100.000 kilometer. “We hebben een grote vertrouwensband”, zegt Stephan Roosens, gedelegeerd bestuurder van Roosens Transport. 

“We werken al sinds vele jaren met allerlei soorten smeeroliën van Wolf Lubricants. Alsook de additieven. De grote voordelen zijn dat je nu langer met dezelfde smeerolie kan rijden. Vroeger werd er om de 25.000 kilometer van olie gewisseld. Nu kan je 80.000 à 100.000 kilometer met dezelfde olie rijden”, legt Roosens uit.

“Op onze nieuwe site in Kallo hebben we onze werkplaats zo kunnen inrichten dat we de afvalolie en de nieuwe olie netjes kunnen opslaan. Zo kunnen we zelf bepalen wanneer er geleverd en-/ of opgehaald moet worden. De olie die geleverd wordt, wordt opgeslagen in een opslagtank in onze werkplaats. Als er een onderhoud moet gebeuren aan de vrachtwagen, wordt deze automatisch van de opslagtank naar de vrachtwagen gepompt.”

“Omdat we al zolang samenwerken met Wolf Lubricants, is onze vertrouwensband zodanig groot. Zowel als leverancier als klant. Wolf Lubricants staat hoog aangeschreven. Het is een hoogstaand product”, besluit hij. Van een vertrouwensband gesproken dus!

Bekijk de volledige testimonial hierboven.

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo