MATEXPO 2021: dé vakbeurs voor bouwmaterieel [Advertorial]

Binnenkort vindt MATEXPO al voor de 39e keer plaats. Er bestaat geen twijfel dat de beurs meer dan een gevestigde waarde vormt voor de ganse bouwmaterieel-wereld!

Van 8 tot en met 12 september verzamelen zo’n 340 exposanten met meer dan 1500 machinemerken op Kortrijk Xpo.

De beurs verwacht zo’n 40.000 bezoekers, die er het grootste aanbod van machines en materieel in de Benelux kunnen ontdekken. Alle grote fabrikanten en verdelers van vrachtwagens, trailers, heftrucks, toebehoren enz. zijn aanwezig. Maar natuurlijk is er ook aandacht voor afvalverwerking, recyclage, wegenbouw, burgerlijke bouwkunde, algemene bouw, bouwvoertuigen en reinigingsmachines.

MATEXPO AWARDS

Op dinsdagavond 7 september worden, tijdens de Officiële Opening, de MATEXPO Awards uitgereikt. Drie categorieën worden onderscheiden: de Innovation Award, de Green Award en de Safety Award. Deze editie komt er nog een 4e award bij, nl. de HR Award of “MATEXPO werkgever van het jaar award”!

De Innovation Award powered by ING heeft als doel de grootste technische innovatie te onderscheiden. De Green Award gaat naar de exposant met de meest milieuvriendelijke machine of innovatie. Voor de tweede keer reiken we ook een Safety Award uit aan de machine of toepassing die bijdraagt bij tot de veiligheid van de gebruiker en diens omgeving. Met de nieuwe HR Award willen we projecten belonen die duurzame verbetering van het personeelsbeleid stimuleren en die het imago van aantrekkelijke werkgever versterken.

REGISTREER U VOOR GRATIS TOEGANG

Interesse om een bezoek te brengen aan MATEXPO?
Registreer u voor gratis toegang met de code TPM2107 op www.matexpo.com

OPENINGSUREN & LOCATIE

Woensdag 8/09: 10u – 18u
Donderdag 9/09: 10u – 18u
Vrijdag 10/09: 10u – 20u
Zaterdag 11/09: 9u – 17u
Zondag 12/09: 9u – 17u

Kortrijk Xpo – Doorniksesteenweg 216 – 8500 Kortrijk

Volg ons op social media

Facebook | Twitter | Linkedin

 

Lees alles over

video

Matexpo Awards 2023: alle winnaars op een rij

Het werd een 40e editie om niet snel te vergeten. De zon en de tropische temperaturen waren op Matexpo absoluut geen spelbreker, integendeel: Bijna 40.000 geïnteresseerden en liefhebbers vonden hun weg naar dé vakbeurs. En dat is voor de 357 exposanten cruciaal. INNOVATION AWARD Maar ook tijdens deze editie was het reikhalzend uitkijken naar de […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo