Featured Video Play Icon

Matexpo Awards 2023: alle winnaars op een rij

Het werd een 40e editie om niet snel te vergeten. De zon en de tropische temperaturen waren op Matexpo absoluut geen spelbreker, integendeel: Bijna 40.000 geïnteresseerden en liefhebbers vonden hun weg naar dé vakbeurs. En dat is voor de 357 exposanten cruciaal.

INNOVATION AWARD

Maar ook tijdens deze editie was het reikhalzend uitkijken naar de Matexpo Awards. In het bijzijn van zo’n 500 genodigden werd Verhelst Machines verkozen tot de winnaar van de INNOVATION AWARD. Verhelst Machines verdeelt de HiSPS van Wolffkran, een positiesturing voor de kraanhaak aan de torenkraan. Erefinalisten zijn Deprez Construct met z’n mobiele overslagmachine Solomon én Tuboma met de Hyrax accu-aangedreven hoogtewerker op rupsen.

GREEN AWARD

Locquet Motors werd met zijn P200-vliegwiel dan weer verkozen tot winnaar van de GREEN AWARD. Dit is een mobiel vliegwiel dat is ontwikkeld om stroompieken op te vangen. United Rentals Belgium met een energie-opslagsysteem tot 45 kVA én Saint-Gobain Abrasives met een steenzaagmachine op accu stonden mee op het podium.

SAFETY AWARD

De Stenentrailer van D-Tec Trailer, met keuringscertificaat tot 35ton, werd uitgeroepen tot winnaar van de Safety Award. Dankzij het kopschot en de zijborden hoeft de lading niet meer met spanbanden te worden vastgezet. Brigade Electronics met een actief veiligheidssyteem met AI én Wolftech met een toegangstoren met trappen in spiraalvorm, werden respectievelijk tweede en derde binnen deze veiligheidscategorie.

lees ook

TRANSPORTMEDIA.TV

 

Abonneer nu!

Volg Transportmedia op youtube

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo