Featured Video Play Icon

Volvo FMX Electric 6×4 met containerhaaksysteem als eyecatcher op Matexpo

Volvo Trucks zag de afgelopen maanden de vraag naar elektrische mobiliteit in de bouwsector toenemen door de emissievrije zones in steden en de noodzaak voor bouwbedrijven om aan de klimaatdoelstellingen te voldoen. Daarom focuste Volvo Trucks zich tijdens Matexpo op elektrische vrachtwagens en diensten. Op de stand in Kortrijk zien we dus uitsluitend elektrische vrachtwagens, waaronder deze FMX Electric 6×4 met containerhaaksysteem.

Alle elektrische voertuigen van Volvo Trucks kunnen standaard DC geladen worden. Maar ook 43 kWh AC is mogelijk, vooral om ’s nachts op te laden. Met de Range and Route-service kunnen klanten het maximaal rijbereik voor hun transportopdrachten en routes berekenen en de juiste batterijcapaciteit kiezen voor hun transport.

Volvo Trucks beschikt over een gamma zware elektrische trucks waarmee klanten in het bouwsegment eenvoudiger kunnen overstappen. Conventionele trucks met enkelvoudig chassis en opbouwtoepassingen voor een breed assortiment opbouwsystemen, zoals kippers, mixers en kranen, worden nu in elektrische uitvoering aangeboden.

TRANSPORTMEDIA.TV

 

Abonneer nu!

Volg Transportmedia op youtube

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo