40ste editie Matexpo lokte 38.048 bezoekers

De 40ste editie van Matexpo sloot gisteren de deuren en organisator Gregory Olszewski kijkt tevreden terug op een geslaagde beurs. 

“Ondanks een onzeker economisch klimaat, tekenden de bezoekers van Matexpo present, en hoe! De zon en de tropische temperaturen waren op Matexpo absoluut geen spelbreker, integendeel: de geïnteresseerden en liefhebbers vinden altijd hun weg naar deze vakbeurs. En dat is voor de 357 exposanten cruciaal: kwaliteitsvolle contacten leggen. Quasi alle exposanten waren het over één ding eens: de kwaliteit van de bezoekers was deze editie bijzonder hoog. En dat heeft geleid tot heel wat interessante contacten, goede leads en bij heel wat exposanten tot concrete verkopen. Wat ook opviel deze editie was de uitzonderlijke hoge opkomst voor de vele seminaries en randactiviteiten. Een duidelijk teken dat inhoud en leren belangrijk zijn op Matexpo. We kijken heel tevreden uit naar de volgende editie!”, besluit Gregory Olszewski.

 

 

 

 

 

Lees alles over Matexpo

Matexpo

video

Matexpo Awards 2023: alle winnaars op een rij

Het werd een 40e editie om niet snel te vergeten. De zon en de tropische temperaturen waren op Matexpo absoluut geen spelbreker, integendeel: Bijna 40.000 geïnteresseerden en liefhebbers vonden hun weg naar dé vakbeurs. En dat is voor de 357 exposanten cruciaal. INNOVATION AWARD Maar ook tijdens deze editie was het reikhalzend uitkijken naar de […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo