Matexpo: eerste Chinese vrachtwagen verkocht in België!

Dit is een van de verrassingen van Matexpo 2023: MMB Machines (Aalst) toont een Sany betonmixer uitgerust met een Putzmeister iOntron 9 m” betontoren. Het bijzondere aan dit voertuig is dat het 100% elektrisch is. De 8×4 truck heeft batterijen met een capaciteit van 282 of 350 kWh, waardoor hij een bereik heeft van 200 km (nominaal verbruik is 120 kWh/100 km) of 8 bedrijfsuren. Het opladen gebeurt met een CCS-stopcontact van 250 kW.

Declercq Stortbeton heeft de eerste auto gekocht die in België wordt geïmporteerd.

Lees alles over Matexpo

Matexpo

video

Matexpo Awards 2023: alle winnaars op een rij

Het werd een 40e editie om niet snel te vergeten. De zon en de tropische temperaturen waren op Matexpo absoluut geen spelbreker, integendeel: Bijna 40.000 geïnteresseerden en liefhebbers vonden hun weg naar dé vakbeurs. En dat is voor de 357 exposanten cruciaal. INNOVATION AWARD Maar ook tijdens deze editie was het reikhalzend uitkijken naar de […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo