Clark biedt hulp na overstromingen in Duitsland

Net als België werd ook Duitsland enkele weken geleden getroffen door zware regenval en overstromingen. Clark Europe stelt nu gratis heftrucks ter beschikking aan de Duitse hulpdiensten voor de grootschalige opruimactie.

Het gaat om drie Clark WPio 15 electric low-lift trucks en een Clark C30D diesel heftruck. Ze worden gebruikt door de Duitse civiele bescherming, de Technische Hilfswerk (THW), om vrachtwagens te laden die hulpgoederen naar het rampgebied brengen. Ze zijn gestationeerd aan het Grand Prix-circuit van de Nürburgring, waar de hulp gecentraliseerd wordt.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo