A&D ontwikkelt haar netwerk

A&D Trucks & Trailers, aanwezig op Matexpo met een dieplader-oplegger, is bezig te verwezenlijken wat zijn directeur Christ Vandamme al een goed jaar aankondigt: een volledige dekking van de Belgische markt via een netwerk van distributeurs en servicepunten. 

A&D Trucks & Trailers is al goed doorgebroken in België, met een vierde plaats op de markt voor opleggers. Het hoofdkantoor in Izegem ligt echter nogal afgelegen en Christ Vandamme wilde een netwerk opzetten dat het hele land bestrijkt. Dat is de afgelopen weken bijna gelukt, want A&D is nu ook vertegenwoordigd in Beerse (Wireco), Turnhout (TruCar), Genk (One-Stop), Kruisem (Trucko) en Doornik (Astemac). “Met deze vijf dealers, die allen over een ruime ervaring in de sector beschikken, zullen wij nog beter en sneller kunnen inspelen op de behoeften van onze klanten”, legt Christ Vandamme uit.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo