Kässbohrer lanceert een nieuw gamma koelvoertuigen

Kässbohrer, de fabrikant van getrokken voertuigen, lanceert een nieuwe koelreeks gebaseerd op GRP (Glass Reinforced Polyester) paneeltechnologie.

De nieuwe serie is ontwikkeld en getest in het R&D-centrum van Kässbohrer en biedt volgens de fabrikant “eersteklas isolatie, een lange levensduur en functionele kenmerken die de operationele efficiëntie en het capaciteitsgebruik maximaliseren”. De nieuwe Kässbohrer integreert het zwanenhalschassis in de vloer en de solide structuur van de eendelige kingpin. De geïntegreerde zwanenhals zorgt voor een maximaal gebruik van de binnenruimte, zonder verlies van netto binnenhoogte. Bovendien zijn de wielbasis en breedte van het Kässbohrer-chassis geoptimaliseerd om de wendbaarheid en stabiliteit van het voertuig te maximaliseren. Het chassis is gemaakt van S700TM staal, dat bekend staat om zijn uitzonderlijke sterkte.

De GRP-panelen van polyurethaan zorgen voor een uitstekende isolatie, waardoor de bedrijfstijd van de koelunit aanzienlijk wordt verkort en over een periode van 5 jaar tot € 9.300 aan brandstofkosten wordt bespaard in vergelijking met panelen met een metalen bekleding.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo