Jost zoekt 200 mensen voor nieuwe projecten

Deze zaterdag organiseerde Jost een Job Day op zijn vestiging in Liege Logistics. Het transport- en logistiekbedrijf is op zoek naar 200 nieuwe en zeer diverse profielen om het hoofd te bieden aan de sterke groei van zijn activiteiten, zowel in het transport als in de logistiek. Met name de Jost-site van Trilogiport zal zijn activiteiten sterk zien groeien dankzij een (groot) nieuw contract.

“De profielen die we zoeken zijn zeer gevarieerd: er zijn uiteraard functies voor vrachtwagenchauffeurs in te vullen, maar ook voor mecaniciens, magazijnmedewerkers, afhandelaars, douane declaranten en administratief medewerkers”, legt Véronique Hustin, woordvoerster van de groep, uit. Slechts een klein deel van deze posities betreft vervangingen, de rest betreft duidelijk een uitbreiding van de activiteiten: “Wij hebben zojuist ons tweede magazijn in Trilogiport geopend, 28.000 m2, voor een nieuwe klant in de retailsector. Wij gaan de volgende twee fasen in, dat wil zeggen 70.000 m2 magazijnen die tegen april 2022 klaar moeten zijn. Daarna zullen wij beginnen met de bouw van gebouw B3 voor dezelfde klant, dat nog eens 65.000 m2 in beslag zal nemen. Als dit magazijn klaar is, hebben we nog ruimte voor een extra magazijn. Het contract dat wij met deze reusachtige retailhandelaar hebben gesloten, heeft betrekking op goederen die uit China via de haven van Antwerpen aankomen, wat zal resulteren in een trafiek van ongeveer 60 containers per dag tussen Antwerpen en Trilogiport. Na het lossen door DP World, brengen onze shuttles de goederen terug naar onze magazijnen, waar wij ze klaarmaken voor verzending naar distributiecentra in heel Europa.”

Tegelijkertijd specialiseert Jost zijn vestiging in Bierset steeds meer in e-commerce en douanediensten en wordt ook de wegvervoersactiviteit versterkt voor een andere retailklant vanuit de vestigingen in Brussel en Neufchateau.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo