Continental roadshow

Continental gaat op roadshow door Benelux

Continental Benelux vertrekt dit najaar op roadshow tot in maart 2022, waarbij het bandenspecialisten, fleetowners, truckdealers en fabrikanten gaat bezoeken om zijn banden en digitale componenten en diensten voor te stellen.

Continental is meer dan een bandenmerk, of dat is toch wat het Duitse bedrijf wil bewijzen met een roadshow door de Benelux. Onder de noemer ‘Let’s talk solutions’ wil het op bezoek gaan bij heel wat (potentiële) klanten en partners om er niet alleen zijn banden, maar ook zijn elektronische componenten en geconnecteerde diensten voor te stellen. Zo is er bijvoorbeeld het Cesar-onlineplatform om de banden van je vloot 24/7 te kunnen monitoren, of het ContiConnect-portaal dat communiceert met de bandenspanningsmonitor in de band.

Daarnaast wil Continental uitpakken met zijn EcoRegional-truckbanden, die ontwikkeld zijn met de VECTO-wetgeving voor ogen, die truckfabrikanten verplicht de uitstoot van hun modellen met 15% terug te dringen in de komende 4 jaar en met 30% tegen 2030. De roadshow van Continental begint ergens in het najaar van 2021 en loopt nog tot maart 2022.

Lees alles over Continental Benelux BV

video

We Are Champions (aflevering 3) – Transport & VAN.TV 58

Het is moneytime in deze slotaflevering van We Are Champions. Transporticonen Gilles D’Haene, Marc Smets en Frederik Willaert wagen zich elk aan hun derde en laatste opdracht van dit seizoen. Wie maakt er het snelst een kopje thee? Wie kan het beste bowlen? En wie is de bekwaamste brandweerman?

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo