DAF start met serieproductie ‘Nieuwe Generatie’

In Eindhoven is DAF Trucks gestart met de serieproductie van een nieuwe generatie XF, XG en XG+ vrachtwagens. De officiële ‘Job One’-truck is een rode XG+ met Paccar MX-13-motor. Die werd overhandigd aan André Verbeek, directeur/eigenaar van Verbeek Agra Vision uit Lunteren.

 

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

Bekijk de volledige uitzending – Transport & VAN.TV 62 (Kanaal Z)

Transport & VAN.TV presentatrice Virginie Claes gaat op bezoek bij Paccar Parts Europe in Eindhoven om de vijftigste verjaardag te vieren. Verder nog in deze uitzending:  Een unieke inkijk in de Truck Trading Group Samen Sterk bij DHL Express De goede relatie tussen Mercedes-Benz Trucks en 4D Trans De elektrische transitie door de ogen van […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo