DAF start met serieproductie ‘Nieuwe Generatie’

In Eindhoven is DAF Trucks gestart met de serieproductie van een nieuwe generatie XF, XG en XG+ vrachtwagens. De officiële ‘Job One’-truck is een rode XG+ met Paccar MX-13-motor. Die werd overhandigd aan André Verbeek, directeur/eigenaar van Verbeek Agra Vision uit Lunteren.

 

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

De Nieuwe Generatie DAF Trucks – Transport & VAN.TV 52

Net voor de zomer zette DAF de nieuwe standaard met een volledig nieuwe serie trucks. De nieuwe XF, XG en XG+ bieden de hoogste kwaliteit, een 10% lager brandstofverbruik, een volledige reeks passieve en actieve veiligheidsvoorzieningen en de overtreffende trap in luxe. Ze vormen de nieuwe maatstaf op het gebied van efficiency, veiligheid en chauffeurscomfort. […]

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo