Dockr verhuurt bakfietsen in België

Het jonge Nederlandse bedrijf Dockr breidt zijn leasingdienst voor elektrische bakfietsen uit naar België. Een tiental klanten hebben reeds hun vertrouwen in het bedrijf gesteld, waaronder Coolblue, Gorillas en Dott.

Dockr past op elektrisch ondersteunde bakfietsen dezelfde principes toe als op de operationele leasing van een wagen: financiering van het voertuig, onderhoud, vervangvoertuig en verzekering. De contracten zijn maandelijks opzegbaar, zodat de omvang van de vloot kan worden aangepast aan pieken in de activiteit, zoals de eindejaarsfeesten. Nina van Spengen, Expansion Manager België, legt uit: “Het stadscentrum wordt steeds minder toegankelijk. Vervuilende voertuigen worden steeds meer uit steden geweerd en door de verkeersopstoppingen gaan klanten niet meer efficiënt met hun tijd om. Onze elektrische fietsen bieden kleine en middelgrote bedrijven met kleine investeringsbudgetten de mogelijkheid om diensten en pakjes op het juiste moment en tegen lage kosten te leveren.” Dockr is vandaag vooral actief in Brussel, Antwerpen, Gent, Mechelen en Leuven.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo