Joost Van Lierde sluit zich aan bij Kris De Leeneer

Kris De Leeneer, dat snel groeit en binnenkort zijn intrek neemt in een gloednieuw hoofdkantoor in Lokeren, krijgt een welgekomen versterking  met de komst van Joost Van Lierde, voorheen werkzaam bij de Van Moer Group. Die treedt op 1 januari in dienst als logistiek manager. Van Lierde was ook gedurende vijf maanden COO van de Eutraco-groep, maar zou zijn functie in augustus jongstleden hebben neergelegd.

Kris De Leeneer bouwt momenteel een nieuwe hoofdzetel met 45.000 palletplaatsen naast het nieuwe logistieke centrum van Barry-Callebaut (één van zijn belangrijkste klanten) in Lokeren. Het bedrijf had in 2020 75 VTE’s in dienst voor een toegevoegde waarde van 5,6 miljoen euro.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo