Ford E-Transit vanaf 49.135 euro (excl.BTW)

De 100% elektrische Ford E-Transit wordt te koop aangeboden vanaf 49.135 euro (exclusief btw), maakt de constructeur bekend. De eerste exemplaren van de elektrische bestelwagen zijn vanaf april 2022 op de Belgische en Luxemburgse markt beschikbaar. 

Tegenover die vrij forse aankoopprijs staat volgens Ford een onderhoudskost die zo’n 40 procent lager uitvalt dan een conventionele bestelwagen en een geschatte actieradius van 317 kilometer, oftewel drie keer de gemiddelde afstand die dit type voertuig dagelijks aflegt. Met het ‘Pro Power Onboard’-systeem pioniert Ford ook door de E-Transit in te schakelen als mobiele stroombron voor gereedschap en laadapparatuur op de bouwplaats. Daarnaast is het voertuig standaard uitgerust met verschillende elektronische opvolgingssystemen die onder andere de monitoring van het onderhoudsschema en de bewaking van het voertuig opvolgen. De E-Transit is beschikbaar als Van, Double Cab Van en Chassis Cabine, 3.5T en 4.25T. Uitgerust met een 68 kW-batterij, bedraagt het maximum motorkoppel 430 Nm met twee motorvermogens van 135 kW (183 pk) en 198 kW (269 pk).

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo