Imbema Rhiwa Easy Aero-dakventilator nu ook elektrisch aangedreven

De Rhiwa Easy Aero-dakventilator van Imbema maakt gebruik van het venturi-effect om zijn luchtstroom te voorzien, wat betekent dat hij enkel goed werkt bij een rijdende auto. Om dat euvel op te lossen, is er nu een elektrisch aangedreven variant.

Imbema heeft een manier gevonden om zijn Easy Aero-dakventilator, met als grote sterkte dat hij geen kwetsbare delen langs de buiten- of de binnenkant heeft, elektrisch aan te drijven zonder te moeten compromitteren op de robuustheid. De oplossing is een elektrisch aangedreven ventilator die in het sluitdeel zit verwerkt. “De eigenlijke fan zit daarmee opgesloten en kan niet geraakt worden door bijvoorbeeld takken van buitenaf of lading vanuit binnen. Zo is de Easy Aero Electric even robuust als de basis Easy Aero en garanderen we ook bij lage snelheden en stilstand een krachtige luchtcirculatie”, aldus Gertjan van der Veer, productontwikkelaar bij Imbema.

Achteraf upgraden

De Easy Aero Electric elimineert bovendien de noodzaak om een luchtrooster in de vloer te maken, dat een groter risico op roest geeft. Het elektrische onderdeel is een uitbreiding op het bestaande luchtrooster en kan dus achteraf aangepast worden bij bestaande units.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo