Grotere parkeerplaats voor Dachser in Moeskroen

Na forse investeringen in zijn vestiging in Willebroek zet de Duitse logistieke dienstverlener Dachser zijn inspanningen in België voort met verschillende projecten die het parkeren in Moeskroen gemakkelijker en veiliger zullen maken.

Zonder het terrein van Dachser Mouscron uit te breiden, is het nu mogelijk bijkomende aanhangwagens veilig te parkeren: twee stormbekkens zijn overdekt, waardoor 1.000 vierkante meter vrijkomt voor het parkeren van 30 aanhangwagens en meerdere wissellaadbakken. De hele parking werd ook voorzien van nieuwe verlichting, veiligheidscamera’s en slagbomen.

Naast deze investeringen heeft de vestiging in Moeskroen twee extra vrachtwagens gekregen. Dit is een bijzonder kenmerk van deze vestiging, aangezien de andere Dachser-vestigingen uitsluitend met onderaannemers werken.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo