Passion4Trucks: Trucks, trailers en… Boma en de Slagerparade!

Transportmedia begint af te tellen naar Passion4Trucks, het feest voor het wegvervoer met de mooiste trucks, nieuwste trailers en natuurlijk ook de nodige ambiance. Niemand minder dan Marijn Devalck, a.k.a. Balthasar Boma, zal zijn muzikaal talent bovenhalen met Boma en de Slagerparade!

Wie ons al wat langer volgt, zal weten dat Marijn Devalck een echte truckliefhebber is. De afgelopen twee jaar presenteerde hij onze Passion4Trucks Roadshow, waarbij we op locatie de Mooiste Truck van België verkozen, maar hij is ook vaak te vinden op truckshows. Hij kon dan ook niet ontbreken in onze line-up voor Passion4Trucks op 24 en 25 juni in Brussels Kart Expo!

Voor de gelegenheid kruipt hij weer in de huid van Balthasar Boma met zijn band Boma en de Slagerparade. ‘De voorzitter die kan zingen’ brengt de beste Nederlandstalige en Vlaamse meezingers, begeleid door zijn fantastische band en met een vleugje humor. Sfeer gegarandeerd! En wie weet, misschien maakt hij ook wel even tijd voor een selfie wanneer hij de Mooiste Trucks van België komt bewonderen.

Registreer je hier GRATIS voor Passion4Trucks 2022!

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo