[Passion4Trucks] Business Day op vrijdag 24 juni: Laatste kans om in te schrijven!

Op Passion4Trucks op 24 en 25 juni zal de vrijdag 24 juni meer specifiek gewijd zijn aan besluitvormers op het gebied van vervoer, die de gelegenheid zullen hebben om vijf hoogtepunten bij te wonen. Al deze hoogtepunten zullen worden gevolgd door een netwerkborrel (binnen de beperkingen van de ruimte).

  • 10.00 uur: presentatie van de resultaten van een exclusieve enquête over het gebrek aan bestuurders en de oplossingen die daarvoor moeten worden gevonden. Door Claude Yvens, hoofdredacteur van Truck & Business.
  • 10.30 uur: presentatie van een nieuw industrieel project in België dat de overgang van het wegvervoer naar “zero emissions” zal versnellen. Door Patrick Collignon, voormalig Senior Vice-President Volvo Trucks America
  • 13.00 uur: rondetafelconferentie “Waterstof” door Air Products. Getuigenis van Van Moer Logistics, winnaar van de Green Truck Award 2022
  • 14.45 uur: Rondetafelgesprek “Elektrische aandrijving” door Shell. Met de getuigenis van VPD, Transporteur van het Jaar 2022
  • 16.30 uur: Rondetafelgesprek “Biomethaan” door Gas.be. Met de getuigenis van JET Logistics
  • 18.15 uur: Ronde tafel ‘Mobiliteitspakket’ door Febetra. Met getuigenissen van Ninatrans, HJF Transports en TLA Advocaten.

 

De hele dag door krijgt u ook de gelegenheid om de nieuwe producten te ontdekken op de stands van zeven vrachtwagenmerken (DAF Trucks, Ford Trucks, Iveco, Mercedes-Benz Trucks, Renault Trucks, Scania, Volvo Trucks) en een aantal belangrijke leveranciers van producten en/of diensten. Er zal ook een hal worden gewijd aan de tentoonstelling van speciale voertuigen.

Schrijf u hier GRATIS in voor Passion4Trucks om deze momenten bij te wonen!

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo