[Passion4Trucks] Truckpulling en jobdaten bij Van Moer

Ook Van Moer Logistics tekent present op Passion4Trucks. Tijdens de Drivers’ Day op 25 juni kunnen gegadigden de spierballen laten rollen tijdens een heuse ’truckpulling.’ Maar de winnaar van de Green Truck Award maakt ook van de gelegenheid gebruik om nieuwe medewerkers te rekruteren. 

Het opzet van een truckpulling is simpel: in ploegen van maximaal vier personen een trekker van Van Moer zo snel mogelijk verslepen over een afstand van 30 meter. Wie erin slaagt het gevaarte het snelst over de finish te trekken, kan rekenen op fraaie prijzen. Bij een truckrun voor het goede doel in Genk kon de actie alvast op veel interesse rekenen. Wie wil zien hoe zo’n wedstrijdje trucktrekken eruit ziet, kan hier een kijkje nemen.

Van Moer neemt ook deel aan de Job Day op 25 juni. Dat hoeft niet te verwonderen als je bedenkt dat de transport- en logistiekoperator liefst 100 nieuwe chauffeurs zoekt. In totaal heeft het bedrijf liefst 200 openstaande vacatures.

Schrijf je hier GRATIS in voor Passion4Trucks en maak kennis met de ‘Van Moer-clan’!

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo