[Passion4Trucks] Waar staan we al met het Mobility Package?

Ter afsluiting zal op vrijdag 24 april tijdens een laatste rondetafelconferentie onder auspiciën van Febetra een eerste (voorlopige) balans worden opgemaakt van het Mobility Package, het geheel van nieuwe regels dat van toepassing is op het goederenvervoer over de weg.

Slechts enkele van de nieuwe regels (waaronder cabotage en de verplichte terugkeer van de bestuurder naar zijn land van herkomst) zijn al in werking getreden, maar voor andere zullen we moeten wachten tot … 2026 (verplichte installatie van een tachograaf in alle lichte bedrijfsvoertuigen die internationaal vervoer verrichten). Toch leidt dit eerste salvo al tot veranderingen in het bedrijfsmodel van veel bedrijven. Is dit ten goede? We zullen vanaf 18.15 uur over dit onderwerp debatteren met vier deskundigen:

  • Philippe Degraef, directeur van Febetra
  • Benny Smets (CEO van Ninatrans en voorzitter van Febetra)
  • Antoine Fossoul (algemeen directeur van HJF Transports)
  • Frederik Vanden Bogaerde (TLA Advocaten)

 

Bent u bezorgd over dit onderwerp? Registreer nu voor Passion4Trucks!

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo