Featured Video Play Icon

[VIDEO] Knappe e-fulfilment center van Active Ants in Willebroek werkt met robots

Een jaar geleden opende Active Ants, onderdeel van bpost, dit knappe e-fulfilment center aan de Molenweg in Willebroek. Het 10.000 m2 grote magazijn heeft dezelfde opzet als de Nederlandse vestiging in Roosendaal die enkele maanden ervoor geopend werd. 

De zogenaamde Autostore biedt plaats aan 80.000 bakken met producten. De robots, de AMR carrier-ants, en de inpak machines draaien op volle toeren. Een unieke feature is de maatwerk print optie die iedere webshop in staat stelt haar eigen print op de verpakking gedrukt te krijgen.

Active Ants werkt in België nauw samen met moederbedrijf bpost en kan zo alle last-mile distributie oplossingen inzetten. Dankzij slimme verzendoplossingen benut het ook de diensten van haar internationale zusterbedrijven Radial, Landmark Global en Dynalogic. De inzet in België is een 100-tal webshops te kunnen bedienen en ongeveer 4 miljoen pakjes per jaar te verzenden.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo