Jost opent een nieuw LNG-station

Jost is een groot voorstander van aardgas en heeft 500 LNG-trekkers besteld en de bouw van vier LNG-stations aangekondigd. Het station van Herstal is al meer dan twee jaar operationeel en krijgt nu gezelschap van een tweede station in Saint-Vith, terwijl de bouw van het station van Neufchateau goed vordert.

Net als het eerste station staat het station van Saint-Vith open voor klanten van Total en vult het dus een leemte op in de dekking van het LNG-netwerk op de as Luik-Trèves. Het zal worden bevoorraad door Jost zelf, aangezien de Waalse transporteur heeft geïnvesteerd in een trekker-tankcombinatie die rechtstreeks tankt bij de gasterminal van Zeebrugge om de door Jost geëxploiteerde stations te bevoorraden.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo