Go4Logistics betrekt nieuw hoofdkantoor

Go4Logistics is verhuisd naar een nieuw hoofdkantoor zich op de negende verdieping van het Atlantic House in Antwerpen. “In de zoektocht naar een nieuw kantoor speelden allerlei zaken mee: een goede bereikbaarheid, groeipotentieel, een moderne infrastructuur, voldoende parking voor personeel en bezoekers,….  Al deze wensen konden ingewilligd worden door Atlantic House”, zegt Veerle Goossens, CEO van Go4Logistics. “Dankzij de uitgebreide faciliteiten van Atlantic House kunnen we onze medewerkers een aangename werkomgeving bieden. Het is bovendien niet alleen een nieuw en modern kantoor, maar ook future proof voor onze groei. Daarnaast is het de ideale locatie voor het ontvangen van klanten en partners.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo