Hymer vernieuwt campergamma op Fiat-basis

Hymer heeft zijn gamma campers op basis van de Fiat Ducato vernieuwd, met een nieuw interieurconcept dat in 4 verschillende uitvoeringen kan besteld worden voor een vanafprijs van 67.900 euro.

De nieuwe Hymers zijn op zowat elk vlak geoptimaliseerd voor meer comfort op de camping en meer flexibiliteit. Hoe dan ook heb je aan boord 4 zitplaatsen en tot 5 slaapplaatsen, via een dubbel bed in het achtersteven en eentje in het (optionele) opklapbare dak. De verschillen in de uitvoeringen zitten hem in de configuratie van de slaapplaatsen.

Ayers Rock tot Yellowstone

De Ayers Rock is de kleinste, met een lengte van 5,41 m en een compact bed dat in de breedte is geplaatst. De Grand Canyon is een maatje groter (5,99 m) en maakt van die extra ruimte gebruik door een breder bed te plaatsen. De Yosemite is ook 5,99 m lang, maar plaatst het dubbele bed in lengterichting, terwijl de topversie Yellowstone 6,36 m lang meet en een extra groot bed in de lengterichting heeft.

Lange optielijst

Naast de standaarduitrusting zoals een douche die ook buiten bevestigd kan worden, zijn er natuurlijk heel wat opties aan te vinken. Zo kan je gaan voor een lithium-ionaccu tot 240 Ah, die je ook kan bijladen met zonnepanelen op het dak. De vijfde slaapplaats maak je door de twee achterste passagierszetels samen te voegen met een extra kussen, terwijl een 9-trapsautomaat voor meer comfort zorgt onderweg. Maar, zoals steeds met dit soort campervans, moet je opletten om de MTM van 3,5 ton niet te overschrijden.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo