Montea verwelkomt Katoen Natie-topman Dirk Lannoo als strategisch adviseur

Een nieuw gezicht in de raad van bestuur bij vastgoedontwikkelaar Montea. Katoen Natie-topman Dirk Lannoo krijgt een plaats in de verschillende investeringscomités van de groep. Dat maakt het bedrijf vandaag bekend. 

Lannoo brengt een stevige ervaring naar de tafel. Als vice-president van Katoen Natie is hij ruim 35 jaar actief in de logistieke sector, en bouwde hij de Antwerpse groep internationaal mee uit. Daarnaast is Lannoo ook actief als bestuurder bij het VIL. Dirk De Pauw, voorzitter raad van bestuur bij Montea, heet de nieuwe bestuurder enthousiast welkom: “In de uitdagende tijden die voor ons liggen, is het meer dan ooit belangrijk om ons te omringen met sterke profielen met een grondige kennis van de markten waarin we actief zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat de jarenlange ervaring van Dirk Lannoo zal bijdragen tot de verdere kwalitatieve ontwikkeling van ons groeiverhaal. Ik wens hem dan ook een warm welkom toe.”

“Ik kijk er naar uit om met Montea samen te werken”, laat Lannoo optekenen. “De waarden die wij delen zullen ons ongetwijfeld in staat stellen om portefeuille van Montea op een kwalitatieve manier en op toplocaties verder te ontwikkelen”.

“Dit betekent niet dat ik Katoen Natie verlaat”, voegt Lannoo er in een reactie aan Transportmedia aan toe. “Ik ga wel mijn tijd verdelen tussen de beide bedrijven.”

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo