IAA: een elektrische verrassing van Isuzu

De Japanse fabrikant Isuzu (of liever zijn Turkse tak Isuzu Anadolu) zal op de IAA aanwezig zijn met zijn gebruikelijke gamma bussen en kleine vrachtwagens, maar ook met een veel kleiner elektrisch voertuig, namelijk een kleine elektrisch aangedreven bestelwagen, ontworpen voor last mile deliveries. De Isuzu Big-e heeft een laadvolume tot 4 m3 en een laadvermogen tot 1000 kg. Er zijn drie batterijpakketten beschikbaar (10, 15 en 20 kWh) en in het beste geval biedt de Big-e een actieradius tot 150 kilometer. Het is echter uitsluitend een stadsvoertuig, met een maximumsnelheid van 60 tot 80 km/u. Het zal naar verwachting vanaf 2024 op de markt komen.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo