Logistics Capital Partners verhuurt helft nieuwe site Bilzen aan SKF Logistics Services

Ontwikkelaar Logistics Capital Partners heeft al een bestemmeling gevonden voor de helft van de site die het bouwt in Bilzen (Limburg). SKF Logistics Services zal na oplevering van de site 22.900 vierkante meter in gebruik nemen. De nieuwe logistieke site in Bilzen wordt in januari 2023 operationeel. 

SKF LSB is een driejarige huurovereenkomst aangegaan voor het zeer duurzame gebouw. Het bedrijf zal 20.600 m² logistieke ruimte, 1.900 m² tussenverdieping en 400 m² kantoorruimte in beslag nemen. De tweede eenheid van de site in Bilzen zal op hetzelfde moment worden opgeleverd en is nog beschikbaar voor verhuur. Bij het begin van de bouwwerken toonden de ontwikkelaars zich zelfverzekerd bij de uitbouw van dit project ‘op risico.’

De site in Bilzen heeft als voornaamste troeven de ligging vlakbij de haven van Gent en het Albertkanaal, en de daaruit voortvloeiende verbindingen met de havens van Antwerpen en Rotterdam. Ook de connecties met Nederland en Duitsland zijn goed.

Kim Stouten, algemeen directeur van SKF LSB, voegt hieraan toe: “We zijn bijzonder blij met deze samenwerking met Logistics Capital Partners. De beschikbaarheid van een hoogwaardig magazijn op korte termijn is cruciaal om ons huidige EDC te versterken, ons personeel te ondersteunen en de logistieke dienstverlening aan onze klanten te garanderen. De extra capaciteit zal ons ook in staat stellen om nieuwe assortimenten aan te bieden aan onze klanten en zo verder te groeien.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo